Hogyan neveljünk BOLDOG gyermekeket?

Felelős Szülők Iskolája

A hétvége a gyerekeké!

2018. május 22. - Felelős Szülők Iskolája

orvenyeshegy_1.jpg

 

Reméljük, nem felejtettétek, hogy a hétvégén (is…) a gyerekeké a főszerep. Azám, a pünkösdi pár napos pihenésnek máris vége, de csak pár munkával töltött hétköznap következik, egy igazi rövid hét és újabb kikapcsolódás után nézhetünk, nekünk pedig van is egy tippünk számotokra! Irány az Örvényeshegyi Piknik, de mit is rejt számotokra?

 

Tagadhatatlanul elfogult vagyok, de engedjétek meg nekem, ugyanis, aki járt már a zalai dombságokon, az egytől-egyig ámulattal beszél róla. Nem tudom én sem ezt másképp tenni, úgy pedig, hogy vérbeli zalai lány vagyok, vétek is lenne. Így hiteles is, ha a május 25-27-ei hétvégére Zalacsányt, méghozzá Örvényeshegyet ajánlom figyelmetekbe. Srácokat-lányokat a nyakba, cókmókokat a kézbe és irány az Örvényeshegyi Piknik.

 

A három nap alatt számos gyerekprogrammal vár mindenkit a szervezőség: kézműves gyerekfoglalkozás, textilezés, gyöngyözés. Ha pedig a lurkók megunták már a sok színes aprósággal való bíbelődést, futás a trambulinhoz.

 

orvenyeshegy_2.jpg

 

Természetesen mindezeket a gyerekek szülői felügyelettel használhatják majd, hogy az önfeledt móka a nap végéig tarthasson. Mikor pedig már mindenki kellőképpen elfáradt, le lehet kuporodni egy pokrócra, az árnyékba, falatozni a kézműves vásáron szerzett portékákból, majd egy-egy koncertet meghallgatni. Többek között Szalóki Ágival is találkozhattok, de fellép Bognár Szilvi is. Varró Dani - ahogy már megszokhattuk tőle - kacajfakasztó verseivel készül, de találkozhattok Molnár Györggyel is. Ez pedig csak pár ötlet, rengeteg meglepetést tartogat a három nap. A teljes program itt elérhető, kattanjatok rá:

http://orvenyeshegypiknik.hu/program/

 

Eljutni tömegközlekedéssel és autóval is egyszerű. Ingyenes parkolóhely is biztosított, egy kis séta után pedig, miközben a festői tájat is megcsodálhatjátok, már ott is vagytok az esemény helyszínén.

 

Egyéb infók miatt látogassatok el a honlapra:

http://orvenyeshegypiknik.hu/

 

Szerző: Mandarin

A bejegyzés trackback címe:

https://felelosszulokiskolaja.blog.hu/api/trackback/id/tr7713994052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása